Pentru unii oameni, alegerea unei scheme de culoare a nunții este ușoară. Poate tu și beu-ul tău împărtășim o amintire specială a unei sărbători grecești albastru-alb? Poate un inel de logodna colorat este inspiratia ta? Sau, te casatoresti intr-un loc unic care ofera ample idei creative pentru culorile zilei nuntii tale?

Pentru alții, alegerea unei scheme de culoare a nunții se poate dovedi a fi un obstacol masiv. Schema dvs. de culori va informa totul, de la aranjamentele dvs. de flori, la setările și chiar la hainele petrecerii de nuntă. Deci, dacă vă aflați mințind treaz noaptea, întrebându-vă dacă galbenul și albul ar putea fi un pic “mult”, sau dacă negrul ar fi necorespunzător, nu mai faceți griji și citiți câteva sfaturi rapide despre cum să alegeți paleta de culori potrivită pentru nuntă .

De sezon

Acesta este probabil cel mai ușor loc pentru a începe. Fiecare sezon aduce cu ea diferite tipuri de flori și diferite nuanțe de iluminare naturală. De exemplu, nuanțele mai întunecate par a fi pline de lumină și opulentă în lumina scăzută a iernii, în timp ce aurul, argintul și viermele metalice arată minunat în primăvară și toamnă. Pentru nunți de vară, alburi strălucitoare și pasteluri vor prinde frumos soarele.

Florile de primavara includ narcise, lalele si frezii. În timpul verii, florile sălbatice sunt în plină floare, sau puteți alege dintre bujori, floarea-soarelui și irisuri. Florile de toamnă includ trandafiri, lisianthus și hortensie, în timp ce buchetele de iarnă pot include ciulinul, crăciunul, crini sau ereganele.

După locație

Unele locații vin cu perechi de culori evidente. O nunta de gradina in limba engleza va arata intotdeauna minunata cu fetele de masa de culoarea pastelului si cu fetele de masa albe. Pentru o nuntă de plajă, turcoazul se va aprinde într-adevăr împotriva palidității nisipului și va adăuga acelei vibrații tropicale.

Pentru nunțile de interior, puteți scăpa cu culori mai luminoase și mai întunecate, asociate cu o strălucire de aur sau argint. De exemplu, un loc de castel vă poate inspira să canalizați o atmosferă de joc de tronuri cu alergători burgoni și tacâmuri grele.

După temă

Tendința pentru nunțile tematice nu arată niciun semn de abatere: de la nunți retro și nunți rustice până la nunți de sărbătorire și teme personalizate, opțiunile sunt practic nesfârșite.

Odată ce alegeți o temă pentru nunta dvs., schema de culori ar trebui să urmeze în mod natural. O nuntă Lego, de exemplu, este probabil să prezinte anumite culori primare jucăușă. O nuntă de epocă pentru petreceri de ceai va funcționa probabil cel mai bine cu dantele antice și nuanțe de albastru, roșu și verde.

Aceasta este ziua ta, așa că nu-ți fie teamă să o faci cât de personală îți place. Nu există reguli atunci când vine vorba de alegerea schemei de culori, atâta timp cât alegeți ceva care are sens pentru dvs.